Tapasrestauranten

CanBlau er kendt for at være Aarhus’ bedste tapasrestaurant, og folkene bag har også baggrund i gourmetverdenen.    Maden er spansk inspireret, men der er indslag fra hele verden, også vore hjemlige himmelstrøg. Selvom maden er på et meget højt niveau, er priserne rimelige.  

Brasseriet

Ferdinand har vundet flere priser for sit køkken, men stilen er helt nede på jorden. Det moderne europæiske køkken – særligt det franske – er i fokus, men råvarerne er i høj grad lokale.    Man kan studere kokkenes arbejde i det åbne køkken, mens man spiser lækre sager som østers, foie gras og rib eye steak med bearnaise lavet af de allerbedste råvarer.   

Den franske restaurant

Hvis man stødte på en fransk restaurant i Frankrig, der lavede så god mad som Restaurant Ét, ville man blive henrykt. Her tages klassikerne under ualmindeligt kyndig behandling.   Spis for eksempel foie gras, snegle, blåmuslinger, tatar og confit de canard, mens du lader de dygtige tjenere guide dig gennem vinkortet, som byder på et stort udvalg af fantastiske, franske vine.  

Den økologiske

Huset, Restaurant MellemRum ligger i, er et af byens mest charmerende, og omgivelserne er rustikke, uformelle og hyggelige.   Køkkenets omdrejningspunkt er først og fremmest velsmag. Her serveres moderne dansk mad med rod i det franske køkken og inspiration fra det nye nordiske køkken. Der er fokus på lokale sæsonaktuelle råvarer, og de fleste råvarer er økologiske.