Picture

Restaurant Miro

Restaurant Miro er Århus' ældste gourmetrestaurant under samme ejer, tyske Toni Leichtle med kokkebaggrund og stor, stor kærlighed til det franske køkken. Filosofien er, at det man ser på tallerkenen er det, retten smager af, og det er de skiftende sæsonråvarer, der danner grundlag for retternes sammensætning.
Hver måned skifter menuen, hvorfra man kan vælge mellem 3-6 retter til priser i det høje mellemleje, men rigtig rimelige i forhold til, hvad man får.

Picture

Restaurant ÉT (&)

Restaurant ET er indbegrebet af det franske køkken med alle de gode, gamle klassikere såsom fransk fiskesuppe, foie gras, tatar og confit de canard. Menuen på Restaurant ET skifter jævnligt, men ikke på faste tidspunkter, det sker når inspiration kommer til kokkene Morten Sandvej og Lars Eiskjær. Alle retterne kan frit kombineres til en menu eller man kan lade køkkenet sammensætte menuen af tre retter.

Picture

Restaurant Ferdinand

I køkkenet er nøgleordene kvalitet og godt håndværk. Derfor brugers kun de bedste råvarer, som er nøje udvalgt. På Ferdinands egen hjemmeside kan man se en liste over deres leverandører, hvor flere er fra lokalområdet. Uden en fast menu er der plads til at eksperimentere, og det bliver brugt i stor stil på Restaurant Ferdinand. På menuen finder man bl.a. Rømø rejer med hvide asparges, den franske klassiker Tartare de Boeuf og den lækre Sommerbuk med svampe.

Picture

CANblau

Tapas restauranten CANBlau er kendt som en af byens bedste tapasrestauranter, det spanske køkken bliver repræsenteret på bedste vis og kvaliteten er i højsæde. På CANBlau får man serveret gourmet tapas, som byder på både varme og kolde smagsoplevelser sammensat af de bedste fra det spanske køkken. En menu, som er perfekt til at skabe en god spiseoplevelse ved bordet, og som byder på retter som marinerede rejer med aioli, røget laks med citron pure, lammenakke og kebab med marokansk couscous.

Picture

Restaurant Brødrene Koch

Restauranten følger ingen trends, brødrene laver den mad de selv vil spise, med tanke på både bæredygtighed og dyrevelfærd.
Den nye menu som man kan nyde hos Brødrene Koch hedder EVANGELIUM, som oversat fra latin betyder Gode Nyheder. Menuen er en sammensætning af udsøgte smagsoplevelser og er opdelt i APOKALYPSE - ACCIDENSE - SIGNIFIKANT – KVANTUM.  

Se hele menuen her