Picture

Dansk frokost på Den Lille Kro
En klassisk dansk frokost med godt dansk smørrebrød, det er bare altid skønt!

På Den Lille Kro på Nørre Alle kan du vælge mellem et flot udvalg af smørrebrød, eller måske var det noget med et stjerneskud, en pariserbøf eller en god dansk hakkedreng i skysauce serveret med søde løg og pocheret æg. Der er også lidt lækkert til den søde tand til dessert og det hele kan nydes i hyggelige og afslappede omgivelser.

 

 

Picture

Økologisk frokost på Cafe Glad
Er kodeordene til din frokost: sund, økologisk, lækker og måske gerne en lidt hurtig servering i frokostpausen?

På Cafe Glad kan du spise helt enkelt og vælge mellem salater, sandwich, suppe eller tærte af høj kvalitet. Du kan frit vælge om du snupper frokosten med som take away eller vælger at spise den i den enkelt indrettede og hyggelige cafe, med økologi og bæredygtighed i fokus.  

Picture

Fransk frokost på Dauphine
Nogle gange har man bare lyst til at spise virkelig, virkelig lækkert til frokost, og så er Restaurant Dauphine et virkelig godt bud.

På frokostkortet med franske brasseriretter kan fx bestilles en lækker frokosttallerken med 5 små retter. Her får du mad i topklasse, super betjening og samtidig hyggelig og rar stemning.

 

Picture

Asiatisk frokost på Misu
Centralt placeret ved åen I Aarhus ligger Misu, hvor du kan spise alt andet end en traditional frokost.

Med udgangspunkt i det asiatiske køkken kan man vælge mellem a la carte menukortet eller at spise den store frokost buffet til yderst rimelige priser. Restauranten er i to etager og man kan også vælge at sidde på en af de mange udendørs siddepladser langs vandet.

 

Picture

Fisk til frokost på Klassisk Fisk

Skal den stå på fisk til frokost? Så er klassisk Fisk i Aarhus midtby midt på Nørregade er rigtig god sted at gå hen. På frokost kortet kan alle være med, her kan du få en kartoffelmad til 45 kr og en rejemad med håndpillede rejer til 65 kr.   Frokostkortet byder også på en hel taskekrabbe, hummer, laks, snegle eller muslinger. Her er fisk for enhver smag og hvis der skulle være en i selskabet, som ikke er til fisk, så kan det fint løses med en Carpaccio af oksemørbrad.