Den nye cocktailbar hedder L’Etoile, og det åbner dørene fredag den 23. marts i Galleri K. Ambitionen er at konkurrere med verdens bedste cocktailbarer i Paris, London og New York, når det kommer til omhu og sans for detaljen, og som gæst kan man forvente et meget højt serviceniveau i forhold til byens andre cocktailbarer.

”Københavns cocktailscene har taget et kvantespring det sidste årti, når det kommer til innovation og teknik, men vi har stadig noget at lære på servicedelen, hvis vi vil sammenligne os med vores kolleger i andre kosmopolitiske byer,” fortæller Morten Drastrup, som sammen med en frankofil iværksætter står bag L’Etoile. Morten Drastrup ejer desuden 1105 og har tidligere stået bag koncepterne til cocktailbarerne på Nimb, Fox Kitchen & Bar, samt Bar Rouge på Hotel Skt. Petri.

Manglen på god service på de københavnske cocktailbarer har han sammen med manager Philip Frederik Binau (tidligere bl.a. Mash, Karriere og No.8) og excecutive bar-manager Hardeep Singh Rehal (1105) tænkt sig at lave om på.

Philip Frederik Binau kommer til at stå for det høje serviceniveau på L'Etoile, mens Hardeep Singh Rehal, som er tre gange Dansk Mester i Klassisk Cocktail, har sammensat cocktailmenuen ud fra tanken om, at der skal være noget for alle typer af cocktail-connaisseurs. Man finder derfor både cocktail-klassikere som en ”Bramble”, tidssvarende favoritter som Mojito og en række L’Etoile-fortolkninger som L’Etoile Strawberry Daiquiri lavet på mørk rom, balsamico og friske jordbær på kortet.

Desuden kan man få champagne fra velrenommerede huse, og der vil være et lille udvalg af vine. Franske, bien sur...

Tidligt åbent for fredags- og lørdagsshoppere
Baren er indrettet i Art Deco-/Art Nouveau-stil med komfortable, håndbyggede sofaer i eksklusive stoffer omringet af dybturkise vægge, hvor der er frit udsyn til bartendernes performance bag den seks meter lange, forgyldte bar.

”L’Etoile er den bar, vi synes, der mangler i København - stedet man forsætter, når man har været ude og spise en fantastisk middag med gode venner og har lyst til, at selskabet fortsat kan sidde sammen og blive serviceret med de bedste drikkevarer og snacks, der findes”, fortæller Morten Drastrup i en pressemeddelelse.

L’Etoile har åbent seks dage om ugen og vil fredag og lørdag åbne tidligt, hvor de shoppende i København K kan nyde et glas champagne, en veltillavet cocktail eller en café au lait mellem indkøbene. Der serveres desuden kaviar fra Rossini Caviar samt macarons og andre små franske fristelser fra Nikolaos Strangas.

Åbningstiderne er tirsdag, onsdag og søndag kl. 16-01, torsdag kl. 16-02 og fredag-lørdag kl. 14-02.