array(1) { ["region_id"]=> string(1) "1" }
TILMELD DIG
SPISELIVS NYHEDSMAIL

Al Diwan

Pakistansk/nordindisk restaurant på Vesterbrogade
Åbningstider:  Tirsdag - søndag: 17-23 (køkken til 22.30)
Mulighed for åbent til 02 mod forudgående aftale
Priser: Hovedretter fra 79,- til 109,-

I gamle dage var Pakistan og det nordlige Indien et samlet rige, som beboedes af mogulerne. De var kendt for deres kunst, store monumenter som Taj Mahal og Shalimar og havde en stolt tradition for madkunst. Al-Diwan på Vesterbrogade repræsenterer som en af de eneste restauranter herhjemme det mogulske køkken, og det er ikke tilfældigt, at restaurantens navn betyder "sted for kongelig audiens" på persisk.

De pakistansk/nordinidske retter tilberedes nemlig, som man i mogulernes rige tilberedte mad til fornemme gæster - med ingredienser som mandler, rosiner, kokos og paneer (Indisk ost), som dengang ansås for meget fine råvarer. Desuden er betjeningen meget imødekommende og personlig, så man kan godt føle sig lidt royal på Al-Diwan.

Hvis man har svært ved at vælge fra det overskuelige menukort blandt retter som butter chicken, tikka masala, biryani og jalfrezi, kan man vælge buffeten, som hver dag byder på nye retter afhængig af sæsoner og torvets udbud. Buffeten koster 159 kroner inklusiv salatbar.

Restauranten er inddelt i flere afdelinger, så for mindre selskaber er der mulighed for at sidde lidt for sig selv. Større selskaber kan leje hele restauranten, og festen kan mod forudgående aftale fortsætte til kl. 02.

Al-Diwan laver også mad ud af huset, og take away kan afhentes i restauranten.

Al Diwan

Vesterbrogade 94
1620 København V

Profil: Pakistansk/nordindisk restaurant på Vesterbrogade

Åbningstider:
Tirsdag - søndag: 17-23 (køkken til 22.30)
Mulighed for åbent til 02 mod forudgående aftale

Priser:
Hovedretter fra 79,- til 109,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=5480) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=5480)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Al Diwan

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Al Diwan.

Skriv til Al Diwan

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: